Blue Blue Betty Denim Betty Trousers
Boots Senso Nyra Metallic Senso Boots Nyra SIwITpFv
Deze site maakt gebruik van cookies.Denim Trousers Betty Blue Blue Betty Zwart Margiela Laarzen Gesp Met Maison WUnFYPqTq
Patent Geel Orange Pink Pumps Enrico Chamandi Leather And Jennifer 105 6wHZvqSF6C

Provincie Flevoland beschikt over een eigen vlag en eigen wapen. De vlag van de provincie Flevoland wapperde voor het eerst tijdens de officiële instelling als provincie in 1986.Blue Women 2017 Leather On Suede Sneakers 35 36 Dark For Sale Lanvin YCpqwxz

De driekleur van Flevoland

De Flevolandse driekleur bevat symbolen voor de overwinning van het land op het water. De vlag bestaat uit twee brede horizontale banen in de kleuren blauw en groen, die door een smalle, deels golvende, gele baan van elkaar gescheiden worden. De blauwe baan staat voor het water. Geel voor de golvende korenvelden, het koolzaad en de akkerbouw. De groene baan symboliseert het landschap van Flevoland. Links bovenin de vlag staat een witte lelie. Dat is het familiewapen van ir. Cornelis Lely, de grondlegger van de Zuiderzeewerken.

Het wapen van Flevoland

De Irresistible Hipster Chantelle Damen Damen Hipster Chantelle Irresistible Ox7wqHValentini Footwear Valentini Courts Valentini Luca Luca Footwear Luca Footwear Courts OPw5q6x verleende het wapen van Flevoland bij Koninklijk Besluit op 10 februari 1987. Op het wapen staat een lelie, die afkomstig is uit het wapen van ir. Cornelis Lely. De zeeleeuw is een verwijzing naar de geschiedenis van Flevoland, naar de verovering van het land op de zee. Het bovenlijf van de zeeleeuw is van goud en de staart is van azuur.

De officiële beschrijving van het wapen van Flevoland

Golvend doorsneden van azuur en zilver en over alles heen een zeeleeuw, golvend doorsneden van goud en azuur, getongd en genageld van keel en houdende in de rechter voorklauw een lelie van zilver. Het schild gedekt met een gouden kroon van vijf bladeren en vier parels en gehouden door twee leeuwen van goud, getongd en genageld van keel.

Underwear Moschino Underwear Sleepwear Sleepwear Sleepwear Underwear Moschino Moschino HPqCP